Anne Margrete: Vi vågnede af flammer i vores carport

Anne Margrete Larsen og hendes kæreste fra Holbæk blev vækket af flammerne i deres carport. Branden skaber utryghed og menes at være påsat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hele fem brande hærgede i nat Holbæk. Det var brande i skraldecontainere og carporte, som ifølge Midt- og Vestsjælland Politi hænger sammen.

Et af stederne, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd slog til, var ude foran Anne Margrete Larsens soveværelsesvindue.  

- Vi vågnede cirka klokken 3.00 af et mærkeligt lys inde i vores soveværelse og en knitrende lyd. Da vi trak gardinerne fra, kunne vi se, at hele carporten, hvor vi havde to biler holdende, stod i flammer, fortæller Anne Margrete Larsen til TV ØST.

quote  Da vi trak gardinerne fra, kunne vi se, at hele carporten, hvor vi havde to biler holdende, stod i flammer

Anne Margrete Larsen, nabo

- Jeg tænker allerførst, at begge vores biler brænder. Det var chokerende. Så min kæreste farer ud ad døren og får flyttet begge biler, men alt, der kan smelte af bagenden på hans Citroën C5, var smeltet. Baglygten var smeltet, håndtaget var smeltet. Alt, hvad der kan smelte på en bil, var smeltet, tilføjer hun.

Sprede utryghed

Med det samme tilkaldte hun brandvæsnet og blev mødt af beskeden i røret: Det er ikke den første i nat.

Anne Margrete Larsen kalder det chokerende, at en eller flere ukendte gerningsmænd i nat har sat ild flere steder i Holbæk.

- Det er meget utrygt. Og det kun to en halv måned siden, at der var hærværk på vores biler, siger Anne Margrete Larsen, der håber, at gerningsmanden snart kan blive fundet, så hun atter kan finde tryghed igen.