Anmeldelse af haglgevær fører til fund af større pengebeløb

​Det var en anmeldelse af et haglgevær i et bagagerum, der fredag ledte politiet frem til et større pengebeløb på det vestlige Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag ringede en nervøs borger til Midt- og Vestsjællands Politi for at anmelde en mand på det vestlige Sjælland, som angiveligt var i færd med at lægge et haglgevær ind i bagagerummet på en bil.

Borgerne videregav bilens nummerplade til politiet, som straks drønede ud til mandens adresse. Bilen var dog væk, de betjentene kom frem.

quote Det viser sig, at manden fra det vestlige Sjælland skylder samfundet en masse penge, så vi beslaglagde pengene

Michael Hansen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Men ved et tilfælde fandt de frem til manden, der var kørt af sted i sin bil. Betjentene fik bragt bilen til standsning, hvorefter de gennemsøgte bilen for haglgeværet. De fandt dog ingenting.

Alligevel besluttede betjentene sig for at følge manden hjem til pågældendes bopæl for at undersøge, om han mon gemte geværet hjemme hos sig selv.

Skylder samfundet mange penge

Huset blev gennemsøgt. Det eneste, betjentene fandt, var en ganske almindeligt luftgevær.

Til gengæld fandt betjentene et større pengebeløb gemt på adressen. Et beløb, som Midt- og Vestsjællands Politi dog ikke ønsker at oplyse.

quote Vi lod ham dog beholde 800 kroner, så havde kunne klare sig til resten af måneden

Michael Hansen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Det viser sig, at manden fra det vestlige Sjælland skylder samfundet en masse penge, så vi beslaglagde pengene, fortæller Michael Hansen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

- Vi lod ham dog beholde 800 kroner, så havde kunne klare sig til resten af måneden, tilføjer vagtchefen.

Manden med det store pengebeløb er i forvejen kendt af politiet.