Afklippet finger: Offer trækker i land

Den mand, der i januar fik klippet et led af sin finger, har pludselig ændret forklaring, nu hvor retssagen mod 2 tiltalte Bandidosrockere er begyndt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hans hus blev brændt ned, og han fik klippet et led af sin finger, da 3 mænd i januar bankede på en 28-årig mands dør i Hallebyore ved Jyderup.

Der er måske ikke noget at sige til, at det 28-årige offer er bange, og måske er det angst, der har fået ham til pludselig at ændre forklaring i sagen.

Ja, jeg er bange

2 Bandidosrockere er tiltalt i sagen, der netop er kommet for retten, og Sjællandske skriver, at manden her har forklaret, at han ikke længere tror, det var Bandidosrockere, der stod bag overgrebet på ham, selv om han tidligere har neldt ud, at det skulle være tilfældet.

- Der er ikke nogen, der har truet mig til at sige sådan og sådan i retten. Men under hele forløbet har jeg prøvet at lade være med at sige noget om gerningsmændene, for at jeg kan gå sikkert på gaden. Og ja - jeg er bange for at blive banket ned efter sagen, sagde manden ifølge Sjællandske i retssalen.

Skulle selv vælge finger

De 3 mænd kom formentligt til hans hjem i januar for at inddrive en narkogæld, og her fik han valget om, hvilken finger der skulle miste et led, inden hans hus blev brændt ned. I huset befandt sig også 2 kammerater til den 28-årige, og anklagemyndigheden frygter nu, at de også vil ændre forklaring, når de skal afhøres i salen.

Der forventes dom i dagen 1. oktober. De 2 tiltalte nægter sig skyldig. Den tredje formodede gerningsmand er stadig på fri fod.