Ældre par omkommet i ulykke

Der er tirsdag eftermiddag sket et alvorligt uheld ved Jyderup. To personer er omkommet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To personer omkom ved en alvorlig ulykke tirsdag eftermiddag. Uheldet skete omkring klokken 14, hvor to biler kørte sammen i krydset Skovvejen/Amtsvejen ved Jyderup.

- Det drejer sig om en varevogn, der kører over for gult eller rødt henover en spærreflade og ind i siden på bilen, hvor et ældre par sidder. De bliver konstateret døde på stedet, siger vagtchef René Søe Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Bliver muligvis fremstillet i grundlovsforhør

Parret er henholdsvis 85 og 89 år og fra Jyderup, mens føreren af varevognen er en 24-årig mand. Han er tilsyneladende sluppet fra uheldet uden alvorlige skader, men er sigtet for uagtsomt manddrab.

- Hvis man overhaler lige før et lyskryds, hvor lyset er lige ved at skifte og kører henover en spærreflade, så tangerer det uforsvarlig kørsel, og derfor er vores jurister ved at se på, om han også skal fremstilles i grundlovsforhør, siger René Søe Pedersen.

Familien til de omkomne er underrettet.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set uheldet ske eller set kørselsforløbet op til uheldet og kan kontaktes på telefon 114.