¨

78-årig mand køber for 5.000 kroner af Armani-manden

Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 78-årig mand blev lørdag kontaktet af en tøjsælger. Han endte med at købe for 5.000 kroner, men frygtede efterfølge, der var tale om tyvekoster.

Det kunne tyde på, at den såkaldte Armani-mand igen har været på spil på Sjælland. Denne gang i Holbæk. Her betalte en 78-årig mand lørdag formiddag 5.000 kroner for 12 skindjakker og en lædertaske. Et tilbud tøjsælgeren gav, efter den ældre mand havde afvist at give 20.000 kroner for seks skindjakker. Det fremgår af Midt- og Vestsjællands døgnrapport.

Den ældre mand hævede de 5.000 kroner og betalte for varerne. Han frygtede dog efterfølgende, at der var tale om tyvekoster, og derfor kontaktede han politiet mandag.

Midt- og Vestsjællands Politi vurderer ikke, at skindjakkerne er tyvekoster, men ser det som en ny anmeldelse om uautoriseret salg af mærkevarer, som de skriver i døgnrapporten. Jakkerne var desuden mærket med AC Milano.

Signalement af tøjsælger

Manden beskrives som: Sydeuropæisk af udseende

 

Alder: 45-50 år

 

Alder: 170-175 cm

 

Kropsbygning: Almindelig

 

Hudfarve: Hvid

 

Hårfarve: Sort

 

Hårlængde: Kort 

 

Yderligere kendetegn: bølget, gråspættet hår

 

Talte: Engelsk

 

Iført: mørk blazerjakke, vest, lys skjorte, mørke bukser


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Se mere

 

TV ØST har flere gange de sidste måneder skrevet om lignende sager, hvor en mand med lignende signalement har forsøgt at sælge tøj til tilfældige på parkeringspladser rundt omkring på Sjælland. Som i lignende tilfælde fortalte manden en historie om, at han skulle nå et fly og ikke ville have overvægt i bagagen.

I døgnrapporten skriver Midt- og Veststjællands Politi, at de fortsat undersøger sagerne for at finde frem til personer, der sælger varer på den måde. I samme ombæring advarer de borgerne om at købe varer på gaden af personer der henvender sig, da der er stor risiko for at bliver snydt.

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke haft mulighed for at kommentere sagen i dag.

Her har Armani-manden været på spil

Lørdag 9. februar 2019

Holbæk

En 78-årig mand køber af en tøjsælger i Holbæk 12 skindjakker og en lædertaske for 5.000 kroner. Efterfølgende frygter han dog, at der er tale om tyvekoster, og derfor kontakter han Midt- og Vestsjællands Politi. Fremgangsmåde og signalement stemmer overens med tidligere lignende tilfælde. 

 

Fredag 8. februar 2019

Kalundborg

Episoden fandt sted på Vænget i Kalundborg, hvor en 79-årige blev tilbudt at købe seks poser italiensk designertøj.

 

Torsdag 7. februar 2019

Vordingborg

Denne gang anmeldes Armani-mandens tilstedeværelse ved en dagligvarebutik i Vordingborg.

 

Fredag 1. februar 2019

Kalundborg, Gørlev

Denne gang forsøger Armani-manden sig i Kalundborg og i Gørlev.

Midt- og Vestsjælland opfordrer på ny folk til at udvise skepsis overfor denne type salg fra biler. De understreger samtidigt, at de stadig er interesseret i få fat i Armani-manden, da hans adfærd om ikke andet kan være utryghedsskabende.

 

Tirsdag 4. december 2018

Næstved

TV ØST taler med John Hansen fra Lundby. Han er ugen inden blevet antastet af Armani-manden. Han kan fortælle den samme historie, som så mange borgere rundt omkring i regionen har fortalt. John Hansen gør, som politiet opfordrer til og køber ikke noget af den tøjsælgende mand.

 

Torsdag 29. november 2018

Kalundborg

Armani-manden var tilsyneladende ikke fløjet nogle steder. En 74-årig kvinde bliver i Kalundborg tilbudt at købe billige jakker. Hun købte ikke noget, men kontaktede Midt- og Vestsjællands Politi. De ville ikke nødvendigvis kæde episoden sammen med Armani-manden, men fremgangsmåden er identisk.

 

Fredag 23. november 2018

Næstved

Denne gang var det butikscentret i Næstved, der har den tvivlsomme fornøjelse af Armani-mandens (auto)mobile jakkesalg. Han påstod at have bilen fyldt med kollektionsprøver, som han skulle af med, inden han skulle flyve hjem til Italien.

 

Tirsdag 20. november 2018

Vordingborg

Flere borgere kontakter politiet, da de har mødt manden på Rema 1000’s parkeringsplads i Vordingborg. Den mystiske tøjsælger udgiver sig for at være italiener, men da en borger forsøger at tale italiensk til Armani-manden, forstår han det tilsyneladende ikke.

 

Fredag 16. november 2018

Næstved, Nykøbing Falster, Nakskov

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtager tre henvendelser om en mystisk tøjsælger. De tre henvendelser kommer fra parkeringspladser i henholdsvis Næstved, Nykøbing Falster og Nakskov.

Se mere

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App