52-årig rumæner fængslet for tricktyveri

En 52-årig mand fra Rumænien er blevet fængslet for flere tricktyverier på Midt- og Vestsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 52-årig mand fra Rumænien blev i går anholdt i Odense, efter han havde været efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi for flere tricktyveri på Sjælland.

Manden blev sigtet for 11 forhold om tricktyverier, der er begået fra maj 2015 til april i år og er efterfølgende blevet fængslet i fire uger efter at have været fremstillet ved et grundlovsforhør i Holbæk.

Fremgangsmåden ved tricktyverierne har været, at to personer typisk opsøger ældre mennesker, som de henvender sig til og spørger om et eller andet. Mens den ene taler, stjæler den anden pung eller andre værdigenstande fra vedkommende.

Flere sager på vej

Politiet har samlet sagerne fra diverse videoovervågninger og delt billederne med andre politikredse. Sagen har desuden været omtalt i Station 2 i efteråret, og det gav resultat. 

Men politiet mangler dog stadig at finde medgerningsmanden. I mellemtiden forventer Midt- og Vestsjællands Politi til gengæld, at der dukker flere forhold op i de kommende dage, når de sammenligner overvågningsbilleder fra tricktyverier.