50-årig offer for vejvrede: Facebook-video har vakt stor opmærksomhed

Mandag blev en 50-årig mand angiveligt overfaldet af en bilist ved Holbæk. Video af episoden har affødt et væld af reaktioner på de sociale m edier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En Facebook-video af mænd i slagsmål har vakt stor opmærksomhed.

Videoen viser mere konkret, hvordan den 50-årige Ole Heltborg mandag eftermiddag blev udsat for regulær vejvrede, da han kom kørende på Roskildevej ved Holbæk. Det skriver Nordvestnyt.

Begyndte at slå løs

Ifølge Nordvestnyt startede episoden på Holbækmotorvejen, hvor en kassevogn forsøgte at passere Ole Heltborg, som kørte i overhalingsbanen.

Det var dog på Roskildevej, at chaufføren i kassevognen pludselig steg ud og begyndte at slå løs på Ole Heltborg.

Smadrede forrude

Manden endte med at smadre Ole Heltborgs forrude med et jernrør, hvorefter vedkommende kørte fra stedet. Ole Heltborg optog det hele med sit kamera og offentliggjorde efterfølgende videoen på sin Facebook-profil. 

- Jeg lagde videoen på Facebook, og i løbet af fire timer var der 186.000 personer, som havde set vidoen. Og mange er kommet med støttende kommentarer, fortæller Ole Heltborg til Nordvestnyt. Ole Heltborg har nu meldt sagen til politiet. Optagelserne har han slettet igen, men Ekstra Bladet har tidligere bragt dem med sløringer, som du kan se på deres hjemmeside ved at klikke her