45-årig mandlig motorcyklist mistede livet i soloulykke

Søndag eftermiddag mistede en 45-årig motorcyklist fra Hørve livet, da han pludselig mistede føringen af motorcyklen og kørte frontalt ind i et træ.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En motorcykeltur endte søndag eftermiddag fatalt for en 45-årig mand, da han af uvisse årsager mistede herredømmet over sin motorcykel.

Manden, der var sammen med to andre motorcyklister, kom kørende i vestlig retning ad Syvendeskovvej, da han pludselig kørte over i modsatte vejbane og videre ud i rabatten og frontalt ind i et træ.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er det mandag endnu uvist, hvad der forsagede, at den 45-årige mistede herredømmet.

De to andre motorcykelister slog efter ulykken alarm, og kort efter ankom en redningshelikopter til stedet. Mandens liv stod dog ikke til at redde, og han blev erklæret død af en læge på ulykkesstedet.


Undersøgelser skal klarlægge årsagen til ulykken

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at politiets bilinspektør efterfølgende undersøgte ulykkesstedet, og at de nærmere analyser skal kortlægge de konkrete omstændighederne ved ulykken. 

Foruden undersøgelser af selve ulykkesstedet, vil der ifølge politiet blandt andet også blive lavet undersøgelser af motorcyklen samt blive foretaget et retslægeligt ligsyn af den nu afdøde mand.

De to motorcykelister, som kørte sammen med den 45-årige, da ulykken indtraf, har afgivet forklaring til politiet.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi har de forklaret, at den 45-årige mands bremselys pludselig blev aktiveret, hvorefter der kom en støvsky og manden kørte af vejbanen.