43-årig mand gennembanket og dræbt i Holbæk

En 43-årig mand er fundet dræbt i en lejlighed i Holbæk. Manden har fået mange slag og stik med et endnu ukendt gerningsvåben.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 43-årig mand blev fredag kl. 13.00 fundet dræbt i sin lejlighed på Ladegaardsparken 159 i Holbæk. Manden er så ilde tilredt, at politiet endnu ikke kan sige noget om gerningsvåbnet.

- Vi ved ikke, om han blev dræbt med en spids eller stump genstand. Det må de tekniske undersøgelser vise, siger politiinspektør Klaus Munk Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 43-årige mand sad i kørestol og var kendt for at færdes i misbrugsmiljøet i området. Han lod tit personer fra misbrugsmiljøet overnatte i lejligheden, så politiet leder i første omgang efter gerningsmanden blandt de lokale misbrugere.

- Offerets lejlighed er et sted, hvor folk kunne komme med en pose under armen og sove en nat eller to, forklarer Klaus Munk Nielsen.

Politiet ved med sikkerhed, at drabet er sket inden for det seneste døgn. Ordensmagten var nemlig på adressen torsdag i forbindelse med "noget uorden". Derfor hører politiet gerne fra personer, der har set personer i nærheden af gerningsstedet siden torsdag