43-årig mand død efter påkørsel

Ifølge politiet opholdt manden sig af ukendte årsager på kørebanen. Bilisten kunne ikke nå at undvige eller bremse.

Natten til fredag skete der et trafikuheld på Ringstedved syd for Holbæk ved Hellestrupvej.

Her ramte en bilist en 43-årig mand, som af ukendte årsager opholdt sig på kørebanen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fredag morgen til TV2 ØST.

quote Bilisten kunne ikke se, at det var en person og kunne ikke nå at standse

Midt- og Vestsjællands Politi

Bilisten, en 18-årig mand fra Holbæk, var på vej ad Ringstedved i nordgående retning, da han ifølge politiet "pludselig så noget på vejen foran".

- Bilisten kunne ikke se, at det var en person og kunne ikke nå at standse, men påkørte den 43-årige mand fra Holbæk, som pådrog sig livstruende skader, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politi og ambulance blev tilkaldt. Der blev blev ydet førstehjælp til den 43-årige mand. Han blev kørt til sygehuset med politieskorte, men hans liv stod ikke til at redde.

- Han blev konstateret død ved ankomsten til sygehuset. Den 43-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet, står der videre i døgnrapporten.

- Patruljen optog rapport om uheldet, og afhørte den stærkt rystede bilist og flere vidner, som havde set manden på vejen.

Kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist oplyser til TV2 ØST, at der for nuværende hverken er foretaget sigtelse eller anholdelse i sagen.

En bilinspektør har efterfølgende undersøgt uheldsstedet, og vejen blev genåbnet omkring klokken 03.00.