¨

33-årig sigtet for at blotte sig

Foto: TV ØST

Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 33-årig for at have forulempet to skolepiger i Holbæk. Nu undersøger de, om den samme mand står bag op imod 10 uopklarede sager.

En 33-årig mand fra Holbæk blev i går sigtet for at have blottet sig og onaneret foran to skolepiger på Kikhøjen ved Absalonskolen.

Men det er muligvis ikke det eneste, den 33-årige kan have på samvittigheden. Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker nu, om den samme mand kan kædes sammen med op imod 10 sager om blufærdighedskrænkelse i og omkring Holbæk.

- Det er primært signalementet af manden, fx hans alder, og måden han blotter sig på, der giver os anledning til at mistænke en sammenhæng, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Sagerne går helt tilbage til februar 2011.

- Vi overvejer blandt andet en fotokonfrontation, hvor nogle af de forurettede bliver kaldt ind for at kigge i vores forbryderalbum. På den måde bliver manden muligvis genkendt, forklarer Martin Bjerregaard.

Det var til dels borgerhenvendelser, der førte til, at den 33-årige i går blev sigtet. Manden er på fri fod, indtil politiet har fundet ud af, om der er grundlag for en varetægtsfængsling. Han vurderes dog ikke som farlig.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App