3 personer fængslet efter riffelskud

Et skud med en riffel i en lejlighed i Holbæk førte lørdag til, at 3 personer blev anholdt og varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag ved 15-tiden blev der affyret et skud med en riffel i en lejlighed i Agervang i Holbæk.

Skuddet lavede hul i væggen hos en 45-årig kvinde, og det fik hende til at tilkalde politiet. Det viste sig, at skuddet kom fra nabolejligheden, men har var en 40-årig kvinde uforstående over for politiets henvendelse til hende.

Kendte intet til skuddet
Hun forsøgte at bilde politiet ind, at hun ikke kendte til skuddet, men det troede betjentene ikke på, og hun blev sammen med en 37-årig mand, der også bor i lejligheden, anholdt og sigtet for at have bragt andres liv i fare. Under afhøringen af de 2, viste det sig, at skuddet var affyret med en riffel, som tilhører en 40-årig mand fra Holbæk, og da politiet aflagde ham visit, blev våbnet da også fundet sammen med ammunition og et afskudt patronhylster. Også han er nu sigtet for at bringe andres liv i fare og for ulovlig våbenbesiddelse.

Han og den 40-årige kvinde blev i et grundlovsforhør søndag begge 2 varetægtsfængslet frem til 27. august, mens den 37-årige er varetægtsfængslet i 4 uger. Udover at have bragt andres liv i fare er han også sigtet for besiddelse af hashmix og anabolske steroider.

Der er formentlig tale om et vådeskud med riflen, og politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af de enkelte personers roller.