3 års fødselsdag og valg i Venstre

Venstres Jens Hald blev tirsdag valgt som folketingskandidat i Holbæk kredsen, og selv om det var datterens 3 års fødselsdag var hun med for at fejre far.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var flere ting at fejre, da Venstres Jens Hald tirsdag blev valgt til folketingskandidat i Holbæk kredsen.

Jens Hald havde taget sin kone og datter Sofia med, og sidstnævnte havde en mindst lige så stor dag som sin far, idet hun fyldte 3 år.

Det skriver Venstre Holbæk i en pressemeddelelse.

Ikke i tvivl

I stedet for kage og gæster derhjemme var Sofia med til opstillingsmødet på Vandrerhjemmet i Holbæk for at fejre sin far. 

45 medlemmer var med til opstillingsmødet, hvor Jens Hald blev præsenteret af formanden for kandidatudvalget, Niels Ulrik Bagge.

- Kandidatudvalget har talt med flere meget kvalificerede emner som ny folketingskandidat, og vi var ikke i tvivl efter en god snak med Jens Hald. Vi glæder os til samarbejdet, og vi er sikre på, at vi har fundet en meget dygtig og erfaren kandidat, der i den grad lever op til vores forventninger, fortæller Niels Ulrik Bagge, og hovedpersonen selv var da også glad for valget.

- Jeg er meget glad for, at Holbæk Kredsen har valgt mig som folketingskandidat. Jeg glæder mig til arbejdet og vil gøre alt for at sætte Holbækområdet på den politiske dagsorden, siger Jens Hald.

FAKTA:

  • Jens Hald er 45 år gammel og bor i Roskilde.
  • Medlem af folketinget fra 1994 til 2007.
  • Tidligere borgmester i Lejre fra 2002 til 2006.
  • Uddannet som markeds- og civiløkonom. 
  • I øjeblikket politisk udpeget som kommitteret for hjemmeværnet.