24-årig får opretholdt anholdelse for drab

En 24-årig mand fra Kalundborg får opretholdt anholdelse i tre døgn mistænkt for drabet på en 43-årig mand i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 24-årig mand, som politiet mistænker for drabet på en 43-årig mand i Holbæk, får opretholdt anholdelsen i tre døgn. Han skal fortsat være i politiets varetægt, men dommeren fandt tilsyneladende ikke, at politiet havde beviser nok til en varetægtsfængsling. Det er ikke kommet frem, hvordan den 24-årige stiller sig til sigtelsen.

Grundlovsforhøret foregik for dobbelt lukkede døre, og politiet er sparsomme med oplysninger. Den 43-årige, der var kørestolsbruger, blev fredag fundet dræbt i sin lejlighed i Ladegaardsparken 159 i Holbæk. Politiet kan ikke sige, hvad der har ført til anholdelsen af den 24-årige, og man vil ikke oplyse, hvorvidt man har fundet gerningsvåbnet.

De foreløbige undersøgelser viser, at den 43-årige er blevet slået med en stump genstand og dræbt med en spids genstand. Derfor efterlyser politiet sådanne genstande, der eventuelt kan være smidt i området omkring drabsstedet.

Politiet er også interesseret i at høre fra folk, som har set personer i lejligheden, der ligger i stueetagen, eller i området omkring adressen i Ladegaardsparken 159 natten mellem torsdag og fredag.

Den dræbte mand var kendt for at færdes i Holbæks misbrugermiljø, og han lod tit personer fra miljøet overnatte i sin lejlighed.
  /ritzau/