¨

23-årig anholdt for trafikdrab

Foto: TV ØST

Politiet anklager bilist for at have kørt alt for stærkt, da han ramte en 18-årig kvinde på knallert på Vestsjælland. Hun døde senere på Rigshospitalet.

En 18-årig kvinde fra Snertinge på Vestsjælland  døde, efter hun blev torpederet af en bil på landevejen mellem Snertinge og Svinninge vest for Holbæk.

Den unge kvinde kørte på knallert med reklamer, da hun blev ramt bagfra af bilen, hvor en 23-årig mand fra Hørve sad bag rattet.

Efter ulykken er bilisten blevet anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab, da bilinspektørernes undersøgelse på stedet har vist, at han kørte alt for stærkt.

Kvinden blev ramt, da hun svingede hen over landevejen, hvor den hurtigtkørende personbil kom drønende.

- Formentlig skulle hun over på den anden side og så ikke bilen, siger pressetalsmand Carsten Andersen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet vil ikke oplyse, hvor hurtigt bilen kørte.

- Men den kørte alt, alt for stærkt, siger Carsten Andersen.

I forbindelse med ulykken bliver bilisten også testet for eventuel alkoholpåvirkning, men umiddelbart er der ifølge politiet ingen tegn på, at fartsynderen var påvirket.

En akutlægehelikopter kom hurtigt til ulykkesstedet, men på grund af kvindens svære kvæstelser blev det vurderet, at hun ikke kunne holde til helikoptertransport, og hun blev derfor fragtet til Rigshospitalet med en almindelig ambulance.

På Rigshospitalet blev hun lørdag eftermiddag erklæret død.

Føreren af bilen slap fra ulykken uden større fysiske skader, mens en medpassager blev bragt til Holbæk Sygehus med kvæstelser efter det voldsomme sammenstød med den unge kvinde på knallerten.

Politiet fik i første omgang meldt ud, at offeret var 16 og ikke 18 år.

Den sigtede dødsbilist bliver søndag stillet for en dommer med krav om varetægtsfængsling for sin hasarderede kørsel.

/ritzau/

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App