21-årig sigtet for at stikke kvinder med kniv

En 21-årig kvinde fra Holbæk er anholdt for at stikke to andre kvinder med en kniv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et skænderi mellem fire kvinder udviklede sig onsdag aften dramatisk i Holbæk.

Flere patruljevogne og en ambulance rykkede ud til boligområdet Ladegårdsparken, hvor nogle kvinder havde anmeldt et knivstikkeri.

På stedet traf politiet to kvinder, der var blevet stukket med en kniv og en tredje kvinde, som var blevet slået flere gange.

quote En af dem trækker en minilommekniv og stikker de to andre

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var ifølge de tre kvinder en yngre kvinde, som stod bag overfaldene. Hun var dog stukket af fra gerningsstedet i retning mod Knudskovparken, inden politiet kom frem til stedet. Kort efter kunne politiet dog pågribe kvinden.

- Kvinderne var oppe at skændes. En af dem trækker en minilommekniv og stikker de to andre, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

De tre kvinder pådrog sig ifølge politiet overfladiske skrammer.

- Der var ikke noget livstruende. Men selvom man er uenig med andre, så skal man ikke tage en minilommekniv frem og begynde at bruge den som våben, siger Martin Bjerregaard.

Sigtet for grov vold

Kvinden bag knivstikkeriet, der er 21 år og fra Holbæk, blev anholdt og sigtet for grov vold. Hun blev efterfølgende løsladt igen, men hun er ifølge politiet stadig sigtet i sagen.

- Hun var pinligt ædru, tilføjer Martin Bjerregaard.

De tre andre kvinder stammer også fra Holbæk.

Oprettede visitationszoner i byen

Episoden fandt sted klokken 22.51 i Ladegårdsparken ude foran en beboelsesejendom, der ligger udenfor de to visitationszoner, som politiet onsdag oprettede i forbindelse med den verserende bandekonflikt mellem rockergruppen Bandidos og en gruppering i Vangkvarteret.

- Sagen har ikke noget at gøre med den verserende konflikt, understreger Martin Bjerregaard.

Oprettelsen af visitationszoner skyldes at politiet i den seneste tid har registreret flere voldelige sammenstød, hvor blandt andet knive og våben er blevet brugt.

Artiklen fortsætter under billedet.

De nye visitationszoner i indre by samt Vangkvarteret i Holbæk gælder frem til og med den 31. oktober 2018.
De nye visitationszoner i indre by samt Vangkvarteret i Holbæk gælder frem til og med den 31. oktober 2018. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet har desuden observeret personer, der optræder på en måde, som giver politiet grund til at frygte, at der kan være optræk til endnu flere sammenstød. En af de voldsomme hændelser skete søndag. Her blev rockergruppen Bandidos udsat for et angreb på sit klubhus på Østerstræde i Holbæk.

Ingen personer kom noget til, men der blev kastet flere molotovcocktails mod huset. Inden politiet nåede frem til stedet, havde rockerne dog selv slukket ilden med en skumslukker.

Umiddelbart mener politiet, at episoden hænger sammen med striben af andre kriminelle hændelser i byen i den senere tid.