18-årig død efter skuddrama i Holbæk

Den unge mand, der i aftes blev skudt efter i Ladegårdsparken i Holbæk er død af sine kvæstelser. Politiet behandler sagen som et drab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 18-årig mand fra Holbæk er død som følge af de kvæstelser, han pådrog sig, da han blev ramt af skud.

Søndag aften lige efter klokken 22 blev der afgivet flere skud ved beboelsesejendommen Ladegårdsparken Vest 135 i Holbæk. 

Den 18-årige mand, der opholdt sig ved ejendommen, blev ramt og fik så svære kvæstelser at han døde.  

De pårørende til den dræbte er underrettet.

Signalement af mulig gerningsmand

Politiet var massivt til stede i området søndag aften og nat for at lede efter spor i samarbejde med kriminalteknikerne. Undersøgelserne i området ved gerningsstedet fortsætter i dag. 

Politiets efterforskning i sagen viser, at skuddene kan være blevet afgivet af en person, der beskrives som:

  • Ung mand
  • Lys i huden (muligvis etnisk dansk)
  • Almindelig af bygning
  • Iført blå kasket og sort jakke

Den mistænkte mand flygtede til fods fra gerningsstedet i retning mod en parkeringsplads ved et supermarked i Ladegårdsparken Vest 167. Kort efter kørte han i høj fart fra parkeringspladsen i et køretøj med en ”hidsig” motorlyd i ukendt retning.

Mobil enhed rykker ud

Politiet behandler sagen som et drab og arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Holbæk.

Personer, der har set noget i området, eller som har oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Lokalbetjente fra Midt- og Vestsjællands Politi vil i dag mandag fra klokken cirka 10 være i området for at tale med beboerne ved Ladegårdsparken Vest. Formålet er at møde beboerne og skabe tryghed og eventuelt få yderligere oplysninger til opklaring af sagen.

Den 18-årige mand blev skudt i Ladegårdsparken. Politiet efterforsker sagen som drab. 
Den 18-årige mand blev skudt i Ladegårdsparken. Politiet efterforsker sagen som drab.  Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering