17-årig dreng fængslet for angreb på betjent og bargæst

En 17-årig dreng fra Nordvestsjælland er blevet varetægtsfængslet for et overfald på en bargæst og betjent på Mørkøv Kro og Hotel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 17-årig dreng blev natten til lørdag hasteindlagt med et dybt snitsår efter et baroverfald i stationsbyen Mørkøv i det nordvestlige Sjælland.

Drengen blev ifølge politiet slået i baghovedet med en flaske på Mørkøv Kro og Hotel af en 17-årig dreng fra lokalområdet. Flasken blev knust, da den ramte drengens hoved og skar ham derefter ned langs kroppen.

Offeret, der er en 17-årig dreng fra Midtsjælland, er ifølge politiet uden for livsfare.

Tog kvælertag på betjent

Politiet blev straks tilkaldt til stedet, men den 17-årige dreng, som ifølge politiet stod bag overfaldt, var i mellemtiden stukket af fra kroen.

Men pludselig dukkede han op på stedet igen og hoppede op på ryggen af den ene betjent, som han ifølge Midt- og Vestsjællands Politi derefter tog kvælertag på, så betjente mistede førligheden i den ene arm. De andre betjente på stedet fik derefter pacificeret den 17-årige. 

Den 17-årige, som er i forvejen er kendt af politiet, blev efterfølgende taget med til politistationen i Roskilde og lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor man besluttede at varetægtsfængsle drenge frem til den 5. december.

- Nu skal vi efterforske sagen nærmere, og derefter skal anklageren overveje, om der skal rejses tiltale, siger Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Den 17-årige fra Nordvestsjælland er sigtet for kvalificeret vold og vold mod tjenestemand i funktion.