¨

11-årig pige bag falsk anmeldelse om mand med grønt hår

Foto: TV ØST

En 11-årig pige fra Holbæk har erkendt, at det var løgn, da hun i sidste uge fortalte, at hun var blevet antastet af en mand, der truede med at overfalde hende.

Det var løgn, da en 11-årig pige i sidste uge fortalte, at en mand med grønt hår havde truet med at overfalde og måske krænke hende på Vandtårnsstien i Holbæk. Hændelsen blev meldt til politiet, men her en uges tid senere, er ordensmagten nået frem til, at det var pure opspind.

Episoden blev anmeldt torsdag, men skulle have fundet sted tirsdag. Her forklarede pigen, at hun var kommet gående på stien, da en mand pludselig var dukket op bag hende og havde sagt, at hun skulle passe på. Ellers ville han måske overfalde og krænke hende. Da hun skulle beskrive hans udseende, fortalte hun, at han havde grønt hår, men politiet vurderede, at det specielle signalement kunne skyldes, at pigen var forskrækket, og at manden måske havde haft en grøn hue på.

Politiet efterforskede efterfølgende sagen, men da betjente genafhørte pigen, fortalte hun, at historien ikke var sand.

Politiet har således ikke grundlag for at foretage videre i sagen, og de pårørende tager sig af den 11-årige. Hvorfor hun opdigtede historien, melder sagen ikke noget om.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App