40-årig sigtet for at have dræbt 34-årig kvinde

En 40-årig mand er blevet sigtet for at have dræbt en 34-årig kvinde, der i oktober forsvandt i Vordingborg. Den 40-årige mand fremstilles i dag i grundlovsforhør ved retten Nykøbing Falster. Manden nægter sig skyldig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har anholdt en 40-årig mand, og har sigtet ham for drabet på Hediga Morad. Den sigtede er også far til hendes to børn. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdte i går en 40-årig mand fra Vordingborg, der sigtes for at have dræbt Hediga Morad. Den sigtede nægter sig skyldig.

Liget mangler

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen oplyser til Ritzau, at der ikke er fundet noget lig i drabssagen, men ifølge ham peger oplysninger fra politiets efterforskning på, at Hediga Morad er blevet dræbt. Dog mangler der en helt central detalje. Liget.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Hediga Morad er forsat forsvundet.

Hediga Morad rejste med toget fra Vejle den 9. oktober om aftenen mod Vordingborg, hvor hun skulle mødes med faren til sine to børn. Herefter forsvandt hun og har været efterlyst siden den 10. oktober. 

Den anholdte vil onsdag klokken 11.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, med krav om varetægtsfængsling.

Ifølge TV ØST's reporter i retten havde den sigtede en tolk med i retten, som oversatte til arabisk.

LÆS OGSÅ: Hjælp politiet. Har du set Hediga.

Lukkkede døre

Pressen blev hurtigt sendt uden for døren, da anklagemyndighedne begærede lukkede døre.

Argumentet fra anklageren var, at efterforskningen stadig er i så tidligt et stadie, at de gerne vil undgå at for mange detaljer ryger ud til offentligheden.

Flere pressefolk protesterede med argumentet om, at man netop har bedt offentligheden om hjælp i eftersøgningen af Hediga Morad, men det valgte dommeren at se bort fra.