Vrede pendlere venter forgæves på toget: Det er blevet hverdag

En nedfalden køreledning betyder, at der tirsdag er store forsinkelser og aflysninger i togtrafikken på Sjælland og Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så skete det igen.

En nedfalden køreledning betyder, at der er store forsinkelser og aflysninger i flere togstrækninger på Sjælland og Falster. Det vækker en vis irritation blandt pendlerne på Nykøbing Falster Station.

TV ØST mødte flere, der ventede forgæves på deres tog.

- Det er ret upraktisk, fordi jeg skulle have været til gruppemøde med mit semesterprojekt. Det er ret ærgerligt. Nu skal jeg finde noget andet og se, om jeg overhovedet har grund til at tage derhen, siger Emil Graaberg Jensen fra Nykøbing Falster, der skulle have været med morgentoget til Roskilde, til TV ØST.

Han oplever ofte forsinkelser og aflysninger på strækningen.

- Det sker flere gange om måneden, og det er efterhånden noget, som jeg skal tage højde for, når jeg skal frem og tilbage, at jeg lige skal kunne misse et tog, hvis det er ret forsinket, siger Emil Graaberg Jensen og tilføjer:

- Når man ikke kan regne med toget, så giver det mig ikke lyst til at bruge det. 

Det er blevet hverdag

Jesper Jacobsen fra Præstø kommer for sent på arbejde på grund af situationen med togene. Og han er især irriteret over skiltningen på stationen, der ifølge ham viser forskellige informationer.

- Det er meget dårligt og forvirrer én. Det er efterhånden ved at blive hverdag, siger Jesper Jacobsen fra Præstø 

Det er en nedfalden køreledning ved Viby Sjælland, som påvirker togtrafikken. Den seneste melding er, at togene kører normalt igen omkring klokken 14.00.