Voldsom brand hærgede klubhus: Kan være påsat

En brand hærgede søndag morgen et klubhus på lystbådehavnen i Nykøbing Falster. Branden kan være påsat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flammerne havde godt fat i Motorbådsklubben Guldborgsunds klubhus på lystbådehavnen i Nykøbing Falster, da brandfolk fra Lolland-Falster Brandvæsen ankom til stedet tidligt søndag morgen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Anmeldelsen om branden i klubhuset på havnen tikkede ind klokken 06.18, hvorefter både politi og brandfolk rykkede ud.

- Vi har ingen idé om, hvordan branden er opstået, siger Ove Christoffersen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Er der mistanke om en påsat brand?

- Det kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt. Nu skal teknikere undersøge stedet på tirsdag, og så overdrager vi sagen til den lokale efterforskning, svarer vagtchefen.

Skulle være en del af Havnens Dag

Ifølge et af klubbens medlemmer, Klaus Hinsch, var der intet mistænkeligt at bemærke lørdag aften omkring klokken 22.00.

- Jeg kom hjem til min båd på det tidspunkt og kiggede lige ind i klubhuset. Der var ryddet op og alt så helt normalt ud, fortæller Klaus Hinsch, som bor i en båd i havnen, til Lolland-Falsters Folketidende.

Bo Wettersløv, der er bestyrelsesmedlem i klubben, var det udbrændte klubhus et trist syn. 

 
 
Foto: Claus Hansen
 
 
Foto: Claus Hansen
 
 
Foto: Claus Hansen

- Det er jo et sted, der betyder meget for mange mennesker. Og vi stod netop for at være en del af Havnens Dag på lørdag, siger Bo Wettersløv til avisen.

I forbindelse med efterforskningen hører politiet gerne fra eventuelle vidner, som kan have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.