¨

Voldsmand i blå bil fængslet i 16 dage

Politiet efterlyste denne bil. Billedet er taget under en episode, hvor føreren af bilen overfaldt tre personer i Nykøbing Falster. Foto: Miriam Høgsberg

Den 28-årige mand, der lørdag meldte sig selv til politiet efter en voldsom voldsepisode i Nykøbing Falster, er søndag blevet varetægtsfængslet i 16 dage.

En 28-årig mand fra Næstved er blevet varetægtsfængslet i en sag om et voldeligt overfald i Nykøbing Falster lørdag middag.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Overfaldt tre personer efter opbremsning

Den 28-årige mand gik angiveligt amok, efter han måtte foretage en opbremsning på en vej i Nykøbing lørdag, da en ældre herre var ved at krydse Søvej.

Det fik ham til at stige ud af bilen og overfuse den ældre mand. Forbipasserende bad ham om at hidse sig ned – men det fik den modsatte effekt, og manden endte med både at overfalde den ældre herre og to forbipasserende på vejen, der blev slået med knyttede næver og en krykkestok.

Nægter sig skyldig

Den 28-årige mand meldte lørdag aften sig selv til politiet, men han nægter sig skyldig i sigtelsen om vold. Han erkender dog vidnernes forklaring om forløbet i hændelsen.

Han mener dog, at han selv blev slået under episoden.

Blev fotograferet

Hændelsen med den 28-årige mand blev fotograferet, og billeder af mandens bil blev efterfølgende offentliggjort af TV ØST.

Samtidig fik efterlysningen et større efterliv på facebook, hvor op mod 500 mennesker delte opslaget.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App