Virksomhed samarbejder med turismeuddannelse: - Det er vigtigt at tage et socialt ansvar

Knuthenborg Safaripark er én af de virksomheder, som har valgt at indgå et samarbejde med Nykøbing Falsters nye turismeuddannelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu bliver det muligt for de kommende nye studerende på Nykøbing Falsters turismeuddannelse, Leisure Management, at komme i praktik. 

For hele 17 virksomheder her i regionen har nemlig valgt at indgå et samarbejde med uddannelsen. Og én af dem er Knuthenborg Safaripark.

quote vi synes, det er rigtig vigtigt at gå ind og tage et socialt ansvar

Miriam Hindsgaul, pressechef i Knuthenborg Safaripark

- Knuthenborg Safaripark har valgt at indgå i et samarbejde med Leisure Management, fordi vi synes, det er rigtig vigtigt at gå ind og tage et socialt ansvar, der er med til at udvikle fremtidens medarbejdere, siger Miriam Hindsgaul, der er pressechef i Knuthenborg Safaripark, til TV ØST.

Et godt, lokalt netværk

De nye samarbejder glæder skolen.

- Vi kan se det som en mulighed for, at endnu flere studerende får opbygget et godt lokalt netværk, der sætter dem i stand til at bidrage til vækst og udvikling i de lokale virksomheder og organisationer, når de afslutter deres uddannelse, siger Steen Frederiksen, Centerchef for Ledelse og Oplevelsesdesign hos Professionshøjskolen Absalon, i en pressemeddelelse. 

Og hos Knuthenborg Safaripark kan de se muligheder i at få de studerende ind i virksomheden.

- Og så glæder vi os samtidigt til at få deres input og nye faglige viden til at udvikle os på vores eksisterende forretning, siger Miriam Hinsgaul.