¨

Video: 250 elever dystede i adventurerace

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

250 elever fra 11 skoler har dystet i NE Challenge, som er Sjællandsmesterskaberne i adventurerace for efterskolehold, på Næsgaard Efterskole ved Stubbekøbing.

Næsgaard Efterskole har tirsdag og onsdag afholdt NE Challenge, som er sjællandsmesterskaberne i adventurerace for efterskolehold, hvor der mimimum er otte 8 elever pr. hold.

Ialt 250 elever fra 11 skoler har dystet i forskellige små konkurrencer om hvem der var bedst og mest udholdende. Det begyndte tirsdag med et opgaveløb, hvor alle hold skulle igennem forskellige udfordringer for at tjene point. Det kunne være at svinge en elev i et træ så han/hun kunne ramme en lille bold der hang ned, eller at kaste med ærteposer. Også at skyde med pusterør indgik i denne konkurrence, siom det ses på videoen herunder.

Slog lejr i det fri 

En af konkurrencerne var også at slå lejr i det fri, som eleverne så skulle bruge til at sove i. I løbet af natten var der også lidt underholdning med et lille natteløb. Alle disse ting foregik i skoven nord for Hesnæs og omkring Abildvig. 

Onsdag morgen fortsatte så på selve Næsgaard Efterskole med Båltænding, Slæde kørsel og tovtrækning. 

Det hele sluttede med Brunch i skolens hal inden at vinderne blev kåret. der blev dystet i 3 rækker. Pige, Drenge og Mix.

Vinderne blev:

Piger: Gørlev Idrætsefterskole

Drenge: Gørlev Idrætsefterskole

Mix: Idrætsefterskole Grønsund

Carsten Jønson har også taget billederne til denne artikel:

Billede 1: Et view ud over eleverne i haven på Næsgaard Efterskole

Billede 2: Vinderne af pigerækken fra Gørlev Idrætsefterskole

Billede 3: Vinderne af drengerækken fra Gørlev Idrætsefterskole

Billede 4: Vinderne af Mix-rækken fra Idrætsefterskolen Grønsund

Du kan se eleverne kæmpe i konkurrencerne i videoen herunder, som er indsendt af Carsten Jønson, der er medlem af ØSTHOLDET. Du kan også blive medlem af ØSTHOLDET. Læs hvordan - KLIK HER 

02:53 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App