Vandt over fire millioner kroner - holdt gevinst hemmelig for sin kone

En mand fra Guldborgsund Kommune skulle lige sunde sig, inden han fortalte sin kone, at han var blevet millionær.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mand i 40’erne fra Guldborgsund Kommune vandt for nogle uger siden 4.471.879 i en delt andenpræmie på lotteriet Eurojackpot.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden gik selv et stykke tid uden at vide, at han havde vundet den store gevinst, selvom han egentlig havde læst i lokale medier, at vinderkuponen var købt præcis det sted, hvor han havde erhvervet sig sin.

quote Jeg tænkte, at det nok bare var et par tusinde kroner, hvilket jo er væsentlig mere end de 180 kroner, jeg højest har vundet nogensinde

Anonym millionær.

- Jeg havde egentlig ikke travlt med at tjekke det. Jeg er en stille og rolig fyr, der godt kan lide at drømme. Og hvis jeg først tjekkede den, og så det ikke var mig, så kunne jeg jo ikke holde liv i drømmen. På den måde fik jeg mere for pengene, forklarer manden med et grin og understreger, at han gerne vil være anonym.

Da manden endelig tjekkede sin kupon, fandt han ud af, at der var en stor gevinst, men ikke hvor meget, den var på.

- Jeg tænkte, at det nok bare var et par tusinde kroner, hvilket jo er væsentlig mere end de 180 kroner, jeg højest har vundet nogensinde. Så jeg måtte lige have fat i mine tal fra kuponen og listen over gevinster på Danske Spils hjemmeside. Da jeg så, at gevinsten var på over fire millioner, måtte jeg da lige have brillerne på og se efter endnu engang, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Gik med hemmeligheden i flere dage

Den heldige vinder vidste ikke helt, hvor og hvad han skulle gøre af sig selv rent følelsesmæssigt, da han "aldrig har prøvet noget lignende før". Og hvor andre måske ville føle trang til at dele nyheden med sin partner, så beholdt manden den store hemmelighed i flere dage.

- Jeg er ikke en person, der går og braldrer op med sådan noget. Jeg kan godt lide, at man lige overvejer tingene. Og så går jeg og hygger mig lidt med det. Min hverdag ser jo ud, præcis som den plejer med arbejde og fritidsaktiviteter, fortæller manden.

- I øvrigt har min kone altid været lidt efter mig, fordi jeg har spillet Lotto. Du ved, har drillet mig med, at det var spild af penge. Så jeg skulle lige overveje, hvordan den skulle serveres for hende.

Parret tog på weekendtur, og her blev konen indviet i den store nyhed.

quote Først blev hun helt stille, da hun vist troede, at det var noget alvorligt, men jeg fik hurtigt overbevist hende om, at det altså var noget godt

Anonym millionær.

- Jamen, vi havde en dejlig tur og boede på et skønt hotel. Da det ikke er noget, vi gør så tit, så spurgte min kone mig, hvad anledningen egentlig var. Og så måtte jeg jo sige, at der var noget vigtigt, jeg måtte fortælle hende, fortæller manden.

- Først blev hun helt stille, da hun vist troede, at det var noget alvorligt, men jeg fik hurtigt overbevist hende om, at det altså var noget godt. At jeg var blevet millionær. Selvom det også havde været en hyggelig hemmelighed at gemme på, så var det dejligt at få delt det med hende.

Levede ret sparsommeligt

Hustruen blev naturligvis glad på sin mands vegne, især fordi hun ved, hvor meget det betyder for ham, at der er styr på økonomien.

- Det er ikke, fordi vi sådan har manglet noget, men vi har heller aldrig haft mange penge og har levet ret sparsommeligt. Vi har to helt almindelige lønninger, og når jeg tænker over, hvor mange år jeg ville have skullet arbejde for de penge, jeg har vundet, bliver jeg helt forpustet.

Parret fejrede gevinsten med at spise på gode restauranter og tage ud at shoppe. Men den nybagte millionær understreger, at pengene ikke skal klattes væk.

- Selvfølgelig skal der være plads til at skeje lidt ud en gang imellem. Men størstedelen af pengene skal investeres, så de kan holde længst muligt.

Parrets børn skal også have en økonomisk håndsrækning, men de får ikke at vide, at deres forældre er blevet millionærer.

- Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dem i det skjulte. Altså give dem pengene i samvær. Så vi skal på nogle gode ferier med store oplevelser. Det er jo oplevelserne, man husker gennem livet, ikke ting.