¨

Ungdomsbryder fra Nykøbing Falster vinder bronze til EM

Nikolai Mohammadi i midten, flankeret af en stolt assisterende landstræner Håkan Nyblom og Danmarks Brydeforbunds sportschef Thor Hyllegaard Pedersen. Foto: Brydeklubben Thor

17-årige Nikolai Mohammadi fra Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster vandt her til aften en bronzemedalje i 46 kilos klassen til EM for ungdomsbrydere i Stockholm.

17-årige Nikolai Mohammadi vandt søndag aften bronzemedalje, da han efter en flot præstation blev nr. 3 i 46 kg klassen ved EM for ungdomsbrydere (14-17 årige)  i Sveriges hovedstad Stockholm.

Nikolai Mohammadi er fra Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster. 19 brydere var med til start, og for Thorbryderen, der er både dansk og nordisk ungdomsmester, ventede udelukkende brydere fra Østeuropa, der altid er svære modstandere.

Det er blot den 3. danske EM medalje nogensinde i ungdomsrækkerne, og det er alle klubkammerater fra Brydeklubben Thor der har sørget for det. Det var i 2001 Mark O. Madsen, der hentede sølv ,og det gentog Anders Ekstrøm i 2007, og nu har brydeklubben endnu en mand i rækken, der har taget en EM medalje.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App