¨

Ung mand tiltalt for drabsforsøg og flere tilfælde af grov mishandling

Sagen begynder ved Retten i Nykøbing Falster den 19. februar. Foto: Jesper Sandbirk - TV ØST

En 25-årige mand er tiltalt for at have mishandlet en kvinde på Lolland. Han nægter sig skyldig.

En 25-årig mand er tiltalt for flere tilfælde af grov mishandling og drabsforsøg på en kvinde fra Lolland.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge anklageskriftet, som avisen er i besiddelse af, forsøgte manden den 26. december 2017 at dræbe kvinden på en adresse i Sakskøbing ved først at slå hende med et bordben ved tindingen, hvorefter han viklede et reb flere gange rundt om kvindens hals.

Du er godt nok svær at slå ihjel

Anklageskriftet mod den 25-årige mand

Mens hun lå på gulvet, satte han sin fod på hendes bryst og mave og strammede til, så hun ikke kunne tale og havde besvær med at få luft.

Forsøget mislykkedes, da kvælningsforsøget viste sig sværere, end han havde regnet med, hvorfor han løsnede grebet og udtalte: 'Det var godt nok pokkers, at du ikke vil dø', eller 'du er godt nok svær at slå ihjel' eller lignende', fremgår det ifølge avisen af anklageskriftet.

Overfaldet på kvinden resulterede blandt andet i hævelse og blålig misfarvning af halsen, smerter i venstre side af maven, blødninger i øjnene, sår i hovedet og brud på kindben.

Fik flere voldsomme skader

Ved et tidligere tilfælde på samme adresse i Sakskøbing, den 12. september 2017, blev kvinden ifølge anklageskriftet slået med et vasketøjsstativ lavet af metal på kroppen og i ansigtet.

Her mistede kvinden ifølge avisen bevidstheden, brækkede tre ribben, fik blødning under højre trommehinde, en sammenklappet lunge, fraktur på kraniet og blodansamlinger uden på hjernen ved tindingebenet.

Nægter sig skyldig

Der er i anklageskriftet rejst tiltale efter straffelovens §247 stk, 1, som giver muligheder for at forhøje straffen for vold efter §244-246 med indtil det halve, hvis det begås af en person, der tidligere er dømt for vold.

Han nægter sig skyldig i det, han er tiltalt for

Peter Kragh, forsvarsadvokat

Den 25-årige mand er også tiltalt for sammen med en medtiltalt at have begået røveri mod en anden kvinde på en adresse i Sakskøbing og for vidnetrusler, hvis hun talte med politiet.  

Ekstra Bladet har talt med Peter Kragh, der er forsvarer for den 25-årige, der på nuværende tidspunkt sidder varetægtsfængslet.

- Han nægter sig skyldig i det, han er tiltalt for, udtaler Peter Kragh til avisen.

Sagen begynder ved Retten i Nykøbing Falster den 19. februar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App