¨

Undertøjstyv blev taget på fersk gerning 

Foto: Simon Knudsen/Ritzau Scanpix

En 40-årig mand blev søndag morgen anholdt efter tyveri af undertøj. Nu skal mandens forbindelse til andre undertøjstyverier undersøges. 

En mand på 40 år fra Nakskov blev tidligt søndag morgen anholdt ved en civil anholdelse, efter han havde stjålet tøj fra en tørresnor i et villakvarter på Horsevænget i udkanten af Nykøbing Falster. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST. 

Parret i ejendommen har den seneste tid haft den kedelige oplevelse, at der er forsvundet undertøj fra familiens tørresnor. Parret var derfor ekstra opmærksomme på uindbudte gæster. Her kunne de søndag morgen se en fremmed mand gå ind i deres carport. 

- Den mandlige beboer på adressen løb efter tyven, tilbageholdt ham og foretog en civil anholdelse. Og det viste sig jo også, at manden havde stjålet to BH’er, der hang til tørre i carporten, siger Palle Hansen fra politikredsens presseafdeling til TV2 ØST. 

Skal undersøges for forbindelse til andre undertøjstyverier

Politiet hørte til sagen klokken 05.15 søndag morgen, og var på adressen få minutter senere, hvor manden blev anholdt og sigtet for tyveri. 

Den 40-årige mand blev efterfølgende afhørt på politistationen, før han blev løsladt igen klokken 06.40. 

Ifølge politiet tyder intet på, at tyveriet skete med videresalg af undertøjet for øje, men politiet vil nu undersøge, om der kan være forbindelse til andre tyverier i området den seneste tid. 

Manden er indtil videre sigtet efter straffelovens paragraf 276 , der handler om almindeligt tyveri.

Dermed kan sagen stoppe med en bøde for manden, hvis ikke politiet finder beviser for yderligere tyverier.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App