Ulykke på landevej kostede ung mand livet - nu kræver politiker handling

Lokalt folketingsmedlem ønsker motortrafikvej på farlig strækning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag mødes René Christensen (DF) med den nye transportminister, Benny Engelbrecht (S), i håb om at få opgraderet Gåbensevej i Nykøbing Falster til en firesporet motortrafikvej.

Fredag mistede en 25-årig mand livet i en ulykke på netop Gåbensevej, da han kørte sammen med en lastbil.

Det var her på Gåbensevej, at ulykken skete. 

Gåbensevej er en travl landevej, der går fra motorvejen forbi Eskilstrup og videre til Nykøbing Falster, og det er en strækning, hvor der før er sket alvorlige trafikulykker.  

quote Mange af de projekter, der er i Region Sjælland er rigtig vigtige. Her på E55 er det anden gang indenfor en kort årrække, at en bilist har mistet livet, og det fortæller bare, hvor vigtigt det er, at vi får opgraderet vejen.

René Christensen (DF), folketingsmedlem

Derfor har det også tidligere været diskuteret, om vejen skulle gøres mere sikker ved at lave den om til en firesporet motortrafikvej. Nu vil folketingspolitiker René Christensen (DF) så gøre, hvad han kan, for at det sker.

- Mange af de projekter, der er i Region Sjælland er rigtig vigtige. På E55 - Gåbensevej - er det anden gang indenfor en kort årrække, at en bilist har mistet livet, og det fortæller bare, hvor vigtigt det er, at vi får opgraderet vejen.

En aftale om en firesporet motortrafikvej var på plads med den tidligere blå regering, og nu er den igen i spil med den nye regering.