¨

Udsat for afpresning og trusler

Foto: TV ØST

Tre mænd fra rockermiljøet er anholdt i sag om afpresning og trusler mod 34-årig mand i landsby på Falster. De tre mænd blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster.

En beboer i Idestrup på Falster blev mandag aften opsøgt af to rockerrelaterede mænd på sin bopæl. De afpressede ham med trusler om vold og brand for et større pengebeløb.

Det 34-årige offer anmeldte med det samme sagen til politiet, som dermed kunne anholde tre personer, da de onsdag aften vendte tilbage for at presse penge ud af manden igen.

- Sagen her viser bare, hvor vigtigt det er at anmelde sådanne overfald. Det er jo den eneste måde, vi kan få stoppet afpresningerne på, fortæller Uffe Uldall fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Der er muligvis flere gerningsmænd bag overfaldene, som fortsat er på fri fod.

De tre personer blev i dag fremstillet i grundlovsforhør bag dobbeltlukkede døre. Det kan muligvis skyldes, at de har forbindelse til rockermiljøet. Om de i forvejen kendte deres offer er dog uvidst.

Da grundlovsforhøret var overstået, blev de tre mænd varetægtsfængslet frem til den 18. august, mens sagen efterforskes til bunds.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App