Udsat for afpresning og trusler

Tre mænd fra rockermiljøet er anholdt i sag om afpresning og trusler mod 34-årig mand i landsby på Falster. De tre mænd blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En beboer i Idestrup på Falster blev mandag aften opsøgt af to rockerrelaterede mænd på sin bopæl. De afpressede ham med trusler om vold og brand for et større pengebeløb.

Det 34-årige offer anmeldte med det samme sagen til politiet, som dermed kunne anholde tre personer, da de onsdag aften vendte tilbage for at presse penge ud af manden igen.

- Sagen her viser bare, hvor vigtigt det er at anmelde sådanne overfald. Det er jo den eneste måde, vi kan få stoppet afpresningerne på, fortæller Uffe Uldall fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Der er muligvis flere gerningsmænd bag overfaldene, som fortsat er på fri fod.

De tre personer blev i dag fremstillet i grundlovsforhør bag dobbeltlukkede døre. Det kan muligvis skyldes, at de har forbindelse til rockermiljøet. Om de i forvejen kendte deres offer er dog uvidst.

Da grundlovsforhøret var overstået, blev de tre mænd varetægtsfængslet frem til den 18. august, mens sagen efterforskes til bunds.