Udfordret håndboldklub præsenterer pensioneret stregprofil

37-årige Louise Svalastog Spellerberg skal hjælpe Nykøbing Falster Håndbold i resten af sæsonen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndbold forstærker sig med den tidligere landsholdsstreg Louise Svalastog Spellerberg, der skal hjælpe klubben højere op i tabellen.

37-årige Svalastog Spellerberg gør dermed comeback på håndboldbanen, efter at hun for halvandet år siden stoppede karrieren på grund af en knæskade. 

- Vi har længe haft Louise Svalastog Spellerberg på ønskelisten, og vi tror bestemt, at hun kan gøre en forskel for os i en sæson, hvor holdet har været ramt af udfordringer indtil nu, siger cheftræner Jakob Larsen på klubbens hjemmeside. 

Parterne har skrevet en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

- Jeg glæder mig umådeligt meget til at have Danmarks bedste publikum i ryggen, når jeg tørner ud for NFH (Nykøbing Falster Håndbold, red.) Der har altid været en fantastisk opbakning fra lægterne, og at jeg nu får dem med mig og ikke mod mig er fantastisk, siger Louise Svalastog Spellerberg på klubbens hjemmeside.

Hun nåede 75 A-landskampe for Danmark og har tidligere vundet blandt andet DM-guld og en pokaltitel. I 2014 var hun med til Champions Leagues Final4-finalestævne med FC Midtjylland.

Louise Svalastog Spellerberg får debut for Nykøbing Falster lørdag, når holdet møder Viborg HK.