Udenlandske turister vil til Lolland-Falster

For første gang i flere år er der plus på Lolland-Falsters turismekonto. Og det er især udenlandske turister, der giver grønne tal på bundlinjen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mere end 12.000 mennesker lagde vejen forbi et hotel eller et feriecenter i Guldborgsund kommune i juni. Det skriver folketidende.dk.

Efter et par års turistaffolkning er der en beskeden stigning i antallet af turister på feriecentre og hoteller på både Lolland og Falster. I Guldborgsund kommune er stigningen på 0,8 procent. Den stigning kan tilskrives udenlandske turister. Antallet af udenlandske turister i Guldborgsund kommune er nemlig steget med 42,3 procent i forhold til sidste år. I Lolland kommune er stigningen på 1,6 procent for udenlandske turister.

- Vi skal tage det med forbehold, for det er små tal, men der er ingen tvivl om, at det er udtryk for, at der igen er en stigende efterspørgsel på markedet, og det får vi også del i her på Lolland-Falster, og det er utroligt vigtigt, siger Glenn Polano, direktør for Østdansk Turisme til folketidende.dk