¨

Tyve stjal hvalpe fra familie

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

En familie i Nørre Frejlev på Lolland har fået stjålet to Chihuahua hvalpe lørdag eftermiddag. En blå Opel Vectra har muligvis forbindelse til sagen.

Ukendte gerningsmænd har lørdag eftermiddag stjålet to chihuahua hvalpe fra et hjem i Nørre Frejlev ved Kettinge på Lolland.

Tyveriet skete mellem klokken 15 og 17, hvor familien var ude at gå.

- Vi gik tur med nogle venner, og da vi kommer hjem, spørger vores venner, hvor di to mindste hvalpe er. jeg slår det hen med, at de nok gemmer sig, men da jeg går ud til dem senere, er de væk, og jeg tænker bare, at det ikke kan være rigtigt, men vi har ledt og ledt, og de er forsvundet, siger Bitten Johannessen.

Otte uger gamle

Hun fortæller, at deres ældste søn gik hjemmefra efter, at hun og de andre gik ud for at gå tur. Han regnede med, at de snart var tilbage og låste ikke døren efter sig.

Hvalpene er otte uger gamle og har to søskende, som altså ikke blev taget med. De kan godt klare sig uden deres mor, men den ene er undervægtig, og den har Bitten Johannessen sørget for at give specialkost. Nu er hun bekymret for, om den får den mad, den skal have.

Person i Opel Vectra spurgte efter hvalpe

I fredags indrykkede Bitten Johannessen en annonce på Den Blå Avis, hvor hun satte hvalpene til salg. En af naboerne har netop meddelt, at de blev kontaktet af en person i en blå Opel Vectra ved 16.30-tiden lørdag.

- Vedkommende spurgte efter mit navn, og om det var her, der blev solgt chihuahua'er, og i indkørslen kunne vi se hjulspor efter en bil, fortæller hun. 

Surrealistisk tyveri

Hendes opslag om tyveriet er blevet delt over 1500 gange, og hun håber at finde frem til gerningsmændene og hvalpene igen.

- Det er virkelig surrealistisk, at nogen bare er gået ind og har taget hundene. Det, der gør mest ondt, er ikke at vide, hvor de er, og om de har det godt. De var lukket inde på badeværelset, så det virker som om, tyvene er gået direkte efter dem. Vi havde bærbar computer stående fremme, men den er her stadig. Det underlige er, at de så kun har taget to af hvalpene og ikke dem alle fire, siger Bitten Johannessen.

Hvalpene beskrives som:

  • En lille grå med lidt hvidt, dreng, cirka 600 gram
  • En lille pige, hvid med brun, cirka 700 gram
  • Hvalpene er chippet og vaccineret

Sagen er meldt til politiet. Hvis nogen har oplysninger i sagen, beder Bitten Johannessen dem ringe til politiet på telefon 114 eller til hende på telefon 30548489.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App