Tyv stjal hund - nu er den hjemme igen

Søndag fik et kærestepar fra Nykøbing Falster stjålet deres hund, mens de var i Netto og handle. Efter seks timer med eftersøgning og efterlysning på blandt andet Facebook lykkedes det parret at finde frem til en adresse, som politiet hentede hunden på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Maria og Claus fik sig noget af et chok, da de søndag eftermiddag havde været i Netto på havnen i Nykøbing Falster for at handle.

Da de kom ud, var deres 13 uger gamle hvalp Magnum væk.

De lavede et opslag på Facebook med en efterlysning af hunden, og næsten 5000 mennesker delte på kort tid billede og tekst, mens andre tog ud for at lede efter Magnum.

32-årig sigtet

Efter seks timer modtog parret fra Nykøbing Falster oplysninger om en adresse i Nørre Alslev, hvor nogen mente, at hunden befandt sig, og politiet kørte derud og hentede Magnum.

Parret har ikke lyst til at stå frem i medierne med ansigt og efternavn, men siger til TV ØST, at de er meget glade for den hjælp, de har fået af folk i sagen og overvældet over den store opbakning.

En 32-årig mand er nu sigtet for tyveri af husdyr. Hvad hans motiv for at stjæle hunden var, kan politiet endnu ikke svare på. Hunden var ikke nogen særlig race og er ikke nogen penge værd, fortæller parret.