Tyv lagde telefon til opladning i kiosk - da han ville hente den, stod politiet klar

En 28-årig mand gav politiet ekstra travlhed mandag, hvor han hele tre gange havde ordensmagten lige i hælene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 28-årig mand fra Stubbekøbing havde allerede været i kontakt med politiet én gang, da han kort tid efter brød loven endnu en gang.

Det fremgår af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Natten til mandag blev den 28-årige mand anholdt klokken 01.55, fordi han var efterlyst til fogedretten. Klokken 09.35 blev han kørt til retten og løsladt, men allerede halvanden time senere, tilkaldte manden sig igen politiets opmærksomhed.

Kort efter klokken 11.00 ankom den 28-årig mand til 7-Eleven på banegården i Nykøbing. Her havde han fået lov til at oplade sin telefon i butikken, og i mellemtiden så han sit snit til at putte forskellige varer i sin rygsæk og forlade butikken.

Senere kom han dog tilbage efter sin telefon, og her mødte han politiet og blev sigtet for butikstyveri.

Kørte på badebro med en håndøkse

Men det stopper ikke her.

Klokken 16.18 samme dag blev politiet igen tilkaldt, fordi en mand kørte på en knallert på en badebro ud for Vesterstræde i Stubbekøbing. Denne gang havde han en håndøkse med, som han viste til nogle drenge. Da politiet ankom, gik det op for dem, at de blev mødt af et genkendeligt ansigt.

Den 28-åriige mand havde ganske rigtigt en håndøkse i sin rygsæk, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, og øksen blev beslaglagt.