¨

Tre personer døde på fængslet kvindes vagt

Foto: TV ØST

En 29-årig ansat på Nykøbing F. Sygehus er fængslet for mistænkelige dødsfald. Forud for anholdelsen skrev hun på Facebook, at tre personer døde på hendes vagt.

Tre personer døde angiveligt natten til søndag på den afdeling på Nykøbing Falster Sygehus, hvor en 29-årig kvinde var ansat og havde nattevagt. Hun blev senere søndag anholdt og sigtet i en sag om mistænkelige dødsfald på stedet.

Mandag blev hun varetægtsfængslet i tre uger i sagen, der blev holdt for dobbelt lukkede døre og derfor er mørkelagt for offentligheden.

Den 29-årige kvinde afslørede dog selv på sin Facebook profil, at det havde været en ualmindelig hård nattevagt natten til søndag. Tre personer var blandt andet døde i løbet af natten, og den travle vagt fik den 29-årige kvinde til at dele sine frustrationer på facebook umiddelbart efter fyraften, hvor hun kaldte vagten den værste nogensinde.

Sagen baseret på nyere tilfælde
Det er uvist, hvorvidt de tre dødsfald har noget med den verserende sag at gøre. Det eneste, der er kommet frem fra sygehusledelsen, er, at de søndag valgte at politianmelde kvinden. Nykøbing Falster Sygehus' direktør Arne Cyron sagde mandag til TV ØST, at anmeldelsen er baseret på nyere sager, og at ledelsen nu vil gennemgå tidligere sager for at se om, der er er noget mistænkeligt ved dem.

- Det er jo logisk, at vi på et tidspunkt skal se noget nærmere på det, men der er ingen grund til som pårørende at gå og frygte noget, sagde Arne Cyron.

Kvindens Facebook-profil blev lukket ned umiddelbart efter mandagens grundlovsforhør.

01:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App