¨

Tre personer anholdt på diskotek: Angreb betjente med slag og glas

Men da politiet dukkede op, skabte det så meget vrede hos to andre mandlige diskoteksgæster, at de angreb betjentene. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Men da politiet dukkede op, skabte det så meget vrede hos to andre mandlige diskoteksgæster, at de angreb betjentene. Arkivfoto. Foto: Google streetview

1 af 2

Tre mænd blev i nat anholdt på et diskotek i Nykøbing Falster. Da en gæst nægtede at forlade stedet, måtte politiet rykke ind.

Festlighederne på diskoteket Billy Booze i Nykøbing Falster fik en brat afslutning, da betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i nat pludselig dukkede op.

En 26-årig beruset mand fra Guldborgsund Kommune nægtede ifølge politiet at forlade diskoteket,og derfor blev en patrulje tilkaldt.

Men da politiet dukkede op, skabte det så meget vrede hos to andre mandlige diskoteksgæster, at de angreb betjentene.

- Den ene kastede et øl glas med alkohol i efter en betjent. Glasset ramte ikke betjenten, men det gjorde det alkohol, der var i glasset, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

- Den anden slog en betjent, det var dog ikke så alvorligt, tilføjer vagtchefen. 

Da politiet dukkede op, skabte det så meget vrede hos to andre mandlige diskoteksgæster, at de angreb betjentene. Arkivfoto. Foto: Google streetview

Læs også Bar-bestyrer i Nykøbing F.: Vi passer på gæsterne

De to mænd er henholdsvis 18 og 19 år og begge fra Lolland Kommune. De er begge blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og vold mod tjenestemand.

Den 19-årige, som desuden forsøgte at stjæle den ene betjents pistol, fremstilles søndag i et grundlovsforhør. 

Den 26-årige mand blev ligeledes taget med på politistationen i Næstved, hvor han ifølge politiet har sovet rusen i politiets kælder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App