¨

Tour de Marielyst fortsætter til sommer

Foto: TV ØST

Efter et økonomisk tilskud er det nu igen muligt at realisere eventet Tour de Marielyst.

Tour det Marielyst vil alligevel løbe af stablen til sommer.

Det blev fastlagt mandag, efter at økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune bevilligede de nødvendige til at indgå en aftale med TV2 og foreningerne, der står for at arrangere eventet, skriver Folketidende.dk.

- Vi får sat et rigtigt stærkt hold og vist, hvad vi kan løbe i samarbejde med de frivillige. Der skal stadig rejses penge lokalt. Økonomiudvalget har lagt vægt på, at det lokale erhvervsliv skal være med, men vi har stillet med en underskudsgaranti udover et tilskud, siger John Brædder, der er borgmester i Guldborgsund Kommune.

Den gode nyhed får smilene frem hos de lokale foreninger Lolland-Falster Cykel Klub, Destinationsforeningen Destinationsforeningen Guldborgsund/STEF og foreningen Tour de Marielyst.

- Nu kan vi igen komme i arbejdstøjet og planlægge denne fantastiske begivenhed. For mig har det hele tiden været en unik mulighed for at vise hele landet, hvad vi har at byde på fra Lolland-Falster. I år vil vi i foreningen have fokus på lokale fødevarer og vi vil supplere med et spændende kunstprojekt, siger Gitte H. Fornitz, som er næstformand i Tour de Marielyst. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App