Tog mindreårige piger på sex-udflugter

I følge anklageskriftet har manden fået kontakt til en 13-årig kostskole pige fra Vestjylland gennem telefontræfpunktet Telebaren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I følge anklageskriftet har manden fået kontakt til en 13-årig kostskole pige fra Vestjylland gennem telefontræfpunktet Telebaren. Første gang han hentede hende fra hendes kostskolen havde han angiveligt gennem pigen overtalt hendes 14-årige veninde til at tage med.

Påstanden er at han havde sex med begge mindreårige på en strand. Og sex med den 13-årige på en båd i Guldborg Havn. Gennem fire månder tog han jævnligt den 13-årige på sex-udflugter fra Vestjylland til Guldborg.

[video:flv:0811247_sexovergreb.flv]

Den 4. september havde hun en anden veninde med - en 16-årig pige. Han er tiltalt for at have forsynet begge piger med alkohol og kokain. Under retsagen mandag blev der fremlagt billeder fra et overvågningskamera fra en tankstation på Fyn, hvor både tiltalte og de to piger var på.

Herudover er manden tiltalt for at have voldtaget en 22-årig kvinde ét år før han indledte forholdet til den 13-årige. Den 22-årige blev overfaldet en tidlig morgen i Nykøbing Falster, hvor hun var på vej hjem fra byen. Overfaldsmanden truede hende med en pistol mod hendes hoved og begik fuldbyrdet voldtægt mod hende i et krat.

Manden er også tiltalt for en lang række tyverier af dameundertøj, mobiltelefoner mm. fra private hjem.