To mænd varetægtsfængslet i voldssag i rockermiljøet

En 24-årig mand fra rockermiljøet blev mandag aften udsat for et groft overfald i Nykøbing Falster. To personer er nu varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi blev mandag aften klokken 22.09 kaldt ud til en voldsepisode på en parkeringsplads på Prinsholmvej i Nykøbing Falster.

Offeret, som er en 24-årig lokal mand, blev udsat for adskillige slag og spark af fire gerningsmænd. Manden pådrog sig flere skader på kroppen efter overfaldet.

quote Vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen

Kim Kliver, politiinspektør, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Manden har tilknytning til en rockergruppe, og selvom motivet for overfaldet endnu er uklart for politiet, så arbejder de ud fra en teori om, at det er et internt opgør.

- Vores foreløbige efterforskning peger i retningen af et internt opgør i en rockergruppe, siger Kim Kliver, der er politiinspektør hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Tirsdag førte efterforskningen til to anholdelser i sagen. De to anholdte har ligesom offeret tilknytning til et rockermiljø.

Medgerningsmænd på fri fod

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er stadig i gang med at efterforske sagen, og her arbejder de ud fra en teori om flere medgerningsmænd.

- Vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen, da vi arbejder intenst ud fra en teori om flere medgerningsmænd, siger Kim Kliver.

De to mænd blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet begærede lukkede døre. Her blev de to mænd varetægtsfængslet frem til den 18. oktober 2021. 

OPDATERET
Artiklen er opdateret efter grundlovsforhøret.
Clock22. sep 2021, kl. 14:00