Tiltale: Kvinde blev voldtaget, slået og truet på livet

Anklagemyndigheden har tiltalt en 48-årig mand i en grov sag fra Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I oktober sidste år blev en kvinde i Nykøbing Falster voldtaget, slået, spyttet på, røvet, flere gange truet på sit liv og udsat for ulovlig tvang.

Sådan lyder anklagemyndighedens påstand mod en 48-årig mand, der er tiltalt i sagen.

Der er afsat i alt to dage til retssagen, der foregår ved Retten i Nykøbing Falster og er begyndt fredag og efter planen fortsætter den 19. januar.  

Manden nægter sig skyldig i anklagerne.

Ifølge tiltalen begyndte sagen i begyndelsen af oktober. Her blev kvinden passet op ved dagligvarerbutikken Aldi på Møllebakken af manden, som ved at vise en kniv, han havde siddende i en skede i buksekanten, og lave håndtegn, der indikerede, han ville skære halsen over på hende, tvang kvinden til at kysse ham.

Voldtog hende og fortsatte trusler 

Senere på måneden truede han på en anden adresse i Nykøbing Falster kvinden til at aflevere sin mobiltelefon og kode til MobilePay til ham, hvorfra han overførte 4.300 kroner til en tredje person.

To dage senere voldtog han ifølge tiltalen kvinden på en tredje adressen i byen. Kvinden blev slået flere gange i ansigtet og kroppen, fik revet sin t-shirt i stykker og spyttet på. Manden tog kvælertag på kvinden, beordrede hende til ikke at skrige og lavede igen håndtegn, hvor han skar halsen over på hende.

Efter voldtægten truede manden ifølge tiltalen kvinden, hvis hun gik til politiet, med ordene: ”Hvis du siger noget, slår jeg dig ihjel” og ”Du kender mig ikke. Selvom jeg kommer i fængsel vil jeg betale nogen 2.000 kr. for at slå dig ihjel”