¨

Teater på havnen

Foto: TV ØST

Når der i disse dage spilles teater på hele havneområdet i Nykøbing Falster, medvirker 80 frivillige fra lokalområdet. Her kan alle være med.

 

Intethed, skabelsen og ragnarok. Det er store temaer, som fortolkes i forestillingen 'Vølvens Spådom' på Slotsbryggen i Nykøbing Falster. Fra starten har alle i lokalområdet kunne melde sig frivilligt til en eller flere af forestillingens elementer: sang, dans, teater, parkour og akrobatik.

- Alle kan være med. Vi holdt audition i januar, men det var en audition, hvor man ikke kunne blive valgt fra, siger Hannah Karina Mikkelsen, leder, Teatret Masken i Nykøbing Falster.

En af de medvirkende er 49-årige Lise Sanders, som er ramt af brystkræft. Hun meldte sig frivilligt til at medvirke i stykket, fordi hun ikke vil isoleres på grund af sin sygdom.

- Man skal ud, ellers så sidder man bare hjemme i sofaen og ser fjernsyn. Det visner man jo af. Eller det gør jeg, siger Lise Sanders, kræftramt, Nykøbing Falster.

Til daglig er Lise Sanders lektor i musik på University College Sjælland. I stykket er hun publikumsagent og solosanger.

02:28 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App