Team Sydhavsøerne ude af pokalturnering

Nordsjælland Håndbold vandt onsdag aften over Team Sydshavøerne i BorderShop Arena i Maribo.

Team Sydhavsøerne, der for første gang denne sæson stillede i stærkeste opstilling, spillede fint i perioder og lignede et vinderhold med føringer på både tre og fire mål i anden halvleg. Det skriver folketidende.dk.

Men i kampens afgørende fase kneb det for værterne med at score. Det kunne Nordsjælland Håndbold til gengæld og sejrsmålet blev sat ind af Cornelius Kragh på straffekast efter spilletidens udløb.

Nordsjællænderne vandt 27-26, og dermed er Team Sydhavsøerne ude af pokalturneringen.