Svensk modstander venter i Europa-Cup

NFH skal møde Lugi fra Lund i første runde af Europa Cup’en. Det har en lodtrækning tirsdag afgjort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når NFH for første gang skal deltage i en europæisk turnering, bliver det med svenske Lugi fra Lund som modstander.

- Jeg ville hellere have mødt nogle af de andre hold. Jeg har mødt dem før, og de er gode, men jeg er sikker på, vi nok skal slå dem, siger Kristina Kristiansen til NFH’s Facebook-side.

 Venstreback og playmaker emilie Westberg har tidligere spillet i Lugi. Hun glæder sig til kampene.

- Lugi er et godt hold, men det bliver sjovt at komme tilbage til Lund og mine gamle holdkammerater og gamle træner i Lugi. Det er et ungt hold med mange dygtige talenter. De er spillet godt sammen med mange individuelt dygtige spillere. De spiller i højt tempo med masser af fight. Vi har gode chancer for at slå Lugi, men vi skal være forberedte på, at de giver os kamp, siger hun.

Holdet skal spilles sammen

Nykøbing F. har fået otte nye spillere siden sidste sæson, og de skal finde hurtigt sammen, erkender cheftræner Niels Agesen.

- Det er det bedste af de hold, vi kunne møde. Det betyder, at vi bliver ret hårdt spændt for fra første færd i EHF Cup’en. Hvis vi skal videre, så skal vi finde hinanden rimeligt hurtigt med otte nye spillere. Det gør ikke noget, men der er andre, jeg hellere ville møde, siger Niels Agesen.

Kampene i første runde, hvor den første kamp spilles i Sverige, er programsat til 10./11. og 17./18. september.

Hvis NFH vinder sammenlagt over Lugi, venter enten HC Galytchanka fra Ukraine eller Pogon Szczecin fra Polen i anden runde, der spilles i oktober.