Støtteindsamling er en succes

En gruppe venners indsamling til de pårørende til den trafikdræbte Henrik Mortensen på Falster er blevet en succes. Flere virksomheder vil nu hjælpe den efterladte kvinde og hendes to små børn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Opbakningen til indsamlingen er stor. Flere lokale erhvervsdrivende vil nu hjælpe Henrik Mortensens familie igennem den svære tid. De har derfor bedt om indsamlingsbøsser, som medbejlere og kunder kan donere penge i.

- Vi skal have indsamlet nogle penge, så vi kan hjælpe familien igennem den her ulykke. Det kunne sagtens have været en af vores egne voksne børn, og så vil jeg da håbe, at der også er andre, der vil være med og støtte op, hvis det tragiske skulle ske, siger Vagn Nymand, der ejer Nymand Busser i Øster Toreby.

Den 26. august blev Henrik Mortensen dræbt, da han var på vej ud med invitationer til sine tvillingers barnedåb. Ulykken har berørt mange, og nu tilbyder restaurantejere i Nakskov også at hjælpe de efterladte. De har derfor tilbudt at afholde tvillingernes barnedåb kvit og frit, når familien ønsker det.

- Man bliver dybt berørt. Det er frygtelig tragisk. Manden var på vej ud indbydelser til barnedåb, men vender aldrig hjem. Det kunne jo lige så godt være en selv, så det er vigtigt at hjælpe, siger Claus Klarskov, der ejer Claus & Kristinas Spisehus.

Indtil videre står der 14.200 kroner på den indsamlingskonto, som Henrik Mortensens venner oprettede i sidste uge. Men det er ikke kun erhvervsdrivende, der hjælper, men også private har doneret tøj og legetøj til familien.

Hver en krone, der kommer i indsamlingsbøssen har stor betydning for Henrik Mortens efterladte.

- Det er så vigtigt, at Gitte og pigerne bliver hjulpet videre, så det er vigtigt de får nogle penge, så de kan blive boende i huset og beholde bilen, siger Linda Blæsbjerg.

Indsamlingen til fordel for Henriks 3 efterladte piger fortsætter helt frem til den 28. februar 2011.

Hvis man ønsker at støtte indsamlingen, kan man indbetale penge på reg. nr:. 2650 og konto nr.: 0757505517.