Stormen nærmer sig: Scandlines aflyser alle afgange fra Gedser

Stormen Urd nærmer sig vores område. Det betyder, at samtlige færgeafgange mellem Gedser-Rostock er aflyst frem til i morgen formiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Du kan lige så godt vende om, hvis du er på vej til Gedser på det sydligste Falster for at trille om bord på færgen til Rostock. Samtlige sejlture er nemlig aflyst i dag på grund af stormen Urd, som nærmer sig.

Det oplyser Scandlines til TV ØST.

- Vi vil gerne beklage, at vi bliver nødt til at aflyse afgangene, siger Anette Ustrup Svendsen, pressechef i Scandlines.

- De første to afgange i morgen vil også være aflyst, men så forventer vi at sejle efter normal sejlplan igen klokken 11.00, tilføjer hun over for TV ØST.

Søg mod Lolland

Scandlines anbefaler både fragt- og passagerkunder at benytte den alternative overfart fra Rødby til Puttgarden, hvor færgerne sejler efter planen. Hvor mange kunder, der bliver berørt af aflysningerne, er uvist. 

De kunder, som allerede har købt deres billet til overgangen Gedser-Rostock, vil kunne bruge samme billet til overgangen mellem Rødby-Puttgarden. Hvorvidt de får refunderet noget af billetprisen, kan Anette Ustrup Svendsen ikke umildbart svare på.

Samtlige afgange med Sejrøfærgen er også blevet aflyst, oplyser P4 Trafik.

De aflyste afgange mellem Gedser-Rostock er