¨

Store messedag i Nykøbing Falster

Foto: TV ØST

Der er masser af messe på programmet i Nykøbing Falster denne weekend. Allerede lørdag har adskillige været forbi for at få inspiration til bolig og livsstil.

Der er ideer at hente til både bilen, hjemmet, værkstedet og haven på messen i Nykøbing Falster Hallen denne weekend. Der er messe, og 72 udstillere står klar med stande fra A-Z.

Messen på Falster har nemlig en ambition om, at publikum får så bredt et udvalg at kigge på, og derfor har arrangørerne gjort sig umage for kun at have få udstillere inden for samme fag.

Messen foregår både lørdag og søndag og slog dørene op lørdag klokken 10. Allerede ved frokosttid havde adskillige lagt vejen forbi.

Gratis entré

De 72 udstillerstande er fordelt i sportshallen, forhallen og foran ved hovedindgangen, og der er inspiration at hente indenfor både bolig, energi, fritid, familie og lovsstil.

Cafeteriaet i Nykøbing F. Hallen vil begge messedage være åben for udstillere og besøgende på messen, og der er både gratis entre og parkering for alle publikummer under hele messen, der begge dage foregår fra klokken 10-16.

Læs mere om messen og udstillerne her.

Her kan du se video fra messen lørdag formiddag. Billederne er optaget af arrangør Eva Petersen:

01:00 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App