Stjålne hundehvalpe fundet - to sigtet

To stjålne chihuahua-hvalpe er blevet fundet af politiet. En mand og en kvinde er blevet sigtet i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To stjålne chihuahua-hvalpe er blevet fundet af politiet, og er nu blevet forenet med deres ejer.

Det meddeler Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det er en sag, der har fyldt meget i pressen i det forgangne døgns tid. Der er mange mennesker, der har læst og hørt om den her sag, som har været os behjælpelige. Det er den vej igennem, vi er kommet frem til, hvor hundene var, siger Casper Andersen, der er politikommissær ved Lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Hvalpene blev stjålet lørdag fra ejeren Bitten Johannesens hjem i Nørre Frejlev på Lolland.

Ifølge Lokalpolitiet i Nykøbing Falster, så blev hvalpene fundet i Sakskøbing, og to personer er blevet sigtet for tyveriet. Det drejer sig om en kvinde på 27 år og en mand på 26.

Politiet ringede til mig for ikke engang en time siden, og hvalpene er lige kommet ind af døren. Det er simpelthen så godt, siger en lettet Bitten Johannesen til TV ØST.


De har det godt

Hvalpene har det godt, men virker meget glad for gensynet med hjemmet og deres to søskende.

 

- Det er så fantastisk, at de er kommet hjem, jeg er så glad. Altså da politiet ringede og sagde, at de havde fundet hundene begyndte jeg at tude. Det kan slet ikke beskrives, siger Bitten Johannessen.

Bitten Johannesen takker nu alle, der hjalp med at finde hundene.

- Det er simpelthen fantastisk, som medier og brugere på facebook har arbejdet for at få efterlysningen af hundene ud.  Og det er fantastisk, at det er lykkedes at finde hvalpene igen, siger hun.