Stadion i Nykøbing Falster er ikke klar til brug

Årets første hjemmekamp for Nykøbing FC skal spilles skærtorsdag, men stadion er ikke klar. Kommunen siger, at jorden både er for kold og våd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2. divisionsholdet Nykøbing FC spiller årets første kamp skærtorsdag, men kampen bliver nødt til at rykke ud fra stadion. Græsset er nemlig ikke klar til kamp.

Torsdagens kamp mod Thisted bliver derfor flyttet til en kunstgræsbane. Det huer bestemt ikke cheferne i Nykøbing FC, som langer ud efter kommunen. Det er nemlig Guldborgsund Kommune, der har ansvaret for at klargøre banerne til tiden.

- Vi vil gerne behandle vores fans og tilskuere så godt som muligt, og det gør man her på stadion. Det er nogle fine baner, vi skal spille på nu, men det er en anden oplevelse for tilskuerne. Vi skal alle sammen op på tæerne, hvis vi skal indfri vores ambitioner om at komme i superligaen, siger bestyrelsesmedlem Axel Castenschiold.

Ifølge kommunen har man været opmærksom på problemet. Men der var ikke været noget at gøre, for jorden har nemlig været for fugtig til, at græsset på stadion kunne nå at blive klar fodbold-premieren.

- Det kan godt være, det har været en mild vinter, men fodboldbanerne ter sig, som de gør, og det har ikke været muligt at komme ind på stadion med redskaber før. Vi har prøvet her de sidste to uger, men det har ikke kunnet lade sig gøre, siger Klaus Lykkebæk, leder af fritidsafdelingen i Guldborgsund Kommune.